Літературна тусівка “Під вітрилами книг – до нових відкриттів”

Традиційно, під час шкільних канікул, у березні, в нашій бібліотеці проходить дивовижне свято – Всеукраїнський тиждень дитячого читання. Це свято всіх, хто любить книгу. Цей захід було створено з метою заохочення дітей та молоді до читання та книг. Тиждень дитячої книги – це каскад літературних задоволень: відкриття нових імен в літературі, знайомство з новими книгами, спілкування з однодумцями, демонстрація власних читацьких талантів та досягнень. 

З метою популяризації книги та читання в бібліотеці-філії №1 (вул.Вовчинецька,206) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури  міської ради 30.03.2021 року бібліотекарі підготували літературну тусівку “Під вітрилами книг – до нових відкриттів”.

Працівники бібліотеки пропонують користувачам підбірку цікавих дитячих книг, які вирізняються гармонійним поєднанням вишуканого тексту й талановитих ілюстрацій, порушують важливі теми, наповнюють популярні жанри й формати українським колоритом і дарують неабияке читацьке задоволення. Сподіваємось, що ви справжні книголюби і щодня проводите з книгою вільний час, адже читання має безліч корисних властивостей  для вашого організму: розвиває фантазію, аналітичне мислення, допомогає зняти стрес, покращує пам’ять і навіть рятує від хвороб.
Бібліотекарка підготувала для користувачів відеоперегляд казкової вікторини . Казки люблять всі. З раннього дитинства кожен вас чув і прочитав безліч казок. Працівники бібліотеки пропонують перевірити наскільки добре ви знаєте казки.

В бібліотеці, у дитячому відділі, підготовлена книжкова виставка: “Добрий день, книжковий тижню!”.

Відповідальна: Воробчак М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top