Літературний акорд “Мистецтво слова і патріотизму”

Олег Ольжич увійшов в історію української літератури як людина і поет героїчного складу, незламний борець за волю свого народу. Археолог, науковець, публіцист, поет, він силою історичних обставин перетворився на вояка, що спрямував зброю проти іноземних зайд в борні за волю України. Звертаючись до історії, Олег Ольжич осмислює роль і місце України в майбутньому, мобілізує сучасників до боротьби за її відродження. 

До 115-ї річниці від дня народження Олега Ольжича працівники бібліотеки-філії № 7 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради підготували і провели з членами клубу “Золотого віку” 7 липня  2022 року літературний акорд “Мистецтво слова і патріотизму”. Під час заходу завідувачка бібліотеки Васіна М.М. розповіла про життєвий і творчий шлях письменника, підкреслила, що лірика Ольжича – це сповідь воїна, відкритого і чесного в бою, який усвідомлює, що тільки ціною самопожертви прокладається шлях до свободи власної і свободи свого народу. 

Доповненням до заходу стала книжкова виставка “Олег Ольжич – поет нескореного покоління, яку презентувала бібліотекар Атаманчук М.І.

Відповідальна за проведення заходу Васіна М.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top