Літературний дивограй “На хвилі читацьких захоплень”

Перед книгою в шані людство віками схиляло голову, вважало її своєю святинею. Особливо вона необхідна дитині у ранньому віці, з якої формується майбутня особистість, бо книга і читання – це великі вчителі та вихователі людських душ. В час інформаційних технологій та швидкого Інтернету надзвичайно важливо зберегти в дітях любов до читання. Щорічно, в останній тиждень березня в усіх бібліотеках України проходить Всеукраїнський тиждень дитячого читання. Це свято тих, хто творить книгу і тих, хто любить читати, свято письменників і видавців, бібліотекарів і читачів, веселих пригод і літературних відкриттів, зустрічей з цікавими людьми та героями книг. 

Цьогорічний тиждень дитячого читання проходить в умовах карантинних обмежень. Але працівники бібліотеки-філії №6 (вул. Вовчинецька,188) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради підготували літературний дивограй “На хвилі читацьких захоплень”. В рамках заходу ми створили відеопрезентацію “Зустрічайте! Нова книга” та склали інформаційний бібліографічний список літератури “Нові надходження в бібліотеку”.

Ще одна приємна новина. Цими днями фонд нашої бібліотеки поповнився новими книгами від Українського інституту книги. Книги дуже цікаві за змістом і оформленням. Розпізнати ці книги можна завдяки  спеціальній наліпці – фірмовому знаку Українського інституту книги. Пропонуємо переглянути викладку цих книг.

Надіємось, що кожна дитина зможе обрати для себе цікаву книжку. Після карантинних обмежень наша бібліотека чекає на юних відвідувачів та  їх батьків, щоб знову відправитись у нові, цікаві та захоплюючі подорожі безмежною Книжковою країною. 

Відповідальна: Подолецька Г.І.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top