Літературний диліжанс «Калейдоскоп цікавих книжок»

Людина, яка вміє і любить читати,- щаслива людина. Біля неї завжди багато розумних, добрих і вірних друзів. Друзі це Книги. Книги зустрічають нас у ранньому дитинстві і ведуть усе життя. Вони змушують нас працювати, вдосконалюватися, щоб ми могли стати справжніми людьми. Величезний світ принадний і різноманітний лине до нас у кімнату зі сторінок улюблених книг. Ми мандруємо з головними героями, хвилюємось за них і радіємо доброму закінченню їх подорожі.

Цікавий світ пригод, захоплюючі детективи, неймовірний світ фентезі – всього не перелічиш, тому кожен із нас втрачає спокій, коли бачить купку нових книг.

Уже багато років відкриває свої двері для маленьких читачів наша бібліотека. Сьогодні вона є справжнім книжковим домом, де діти отримують цікаву та корисну інформацію, здійснюють захоплюючі мандрівки у таємний світ книги. Під час зимових канікул бібліотекарі 05.02.2023р в бібліотеці-філії №1 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради підготували та провели літературний диліжанс.

«Калейдоскоп цікавих книжок», на якому представлені самі різноманітні жанри книг. Тут і навчальні книги та книги для дозвілля, пригодницькі, фантастичні та фентезі, різноманітні детективи. Кожна дитина могла найти собі книжку для смаку і до душі.

Працівники бібліотеки розповіли присутнім про роль книги у їхньому житті, ознайомили з найцікавішими новинками літератури. Діти, своєю чергою, ділилися з присутніми своїми улюбленими книжками, розповідаючи про них. Дуже важливо з раннього віку прищеплювати дітям смак до читання і хорошої літератури. Бібліотекарі нашої філії намагаються впродовж багатьох років робити це.

Діти – наше майбутнє, це найцінніше, що має суспільство, з ними пов’язані наші задуми, мрії, надії. Тож книги відіграють важливу роль у досягненні цих задумів, здійсненні мрій та надій.

Відповідальна за проведення: Поприч С.В.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top