Літературний експрес “Мандрівка книжковим морем”

“Я повинен був народитися моряком і тепер щодня шкодую,
що морська кар’єра не увійшла в мою долю з дитинства”.
Ж.Верн.   
08 лютого виповнюється 195 років від дня народження французького письменника – фантаста Жуля Верна, та 145-річчя його роману “П’ятнадцятирічний капітан”.
З цієї нагоди у бібліотеці-філії №5 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради 09.02.2023 року підготовлено і проведено літературний експрес “Мандрівка книжковим морем”.

Бібліотекарі ознайомили читачів середнього та старшого шкільного віку з цікавинками із життя Жуля Верна, з його багатою літературною  і науковою спадщиною.
Письменник передбачував  появу кінофільмів, підводних човнів, висунув  ідею космічних польотів. З дитинства юний Жуль збирав дані про різні досягнення науки і техніки,  записуючи у спеціальні зошити.
На кінець життя їх  вже нараховувалося близько 20 тисяч.
Відвідувачі переглянули викладку літератури, а саме твори Жуля Верна : ” Діти капітана Гранта”, ” 20 тисяч льє під водою”,    “Таємничий острів “, “Школа Робінзонів”, “Клодіус Бомбарнак”,  “Робур-завойовник”, “Володар світу” . Завітайте до нашої бібліотеки та познайомтеся з творчістю великого і невтомного письменника- мандрівника і фантаста .
Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top