Літературний колаж “Брати наші менші”

03.10.2022 року бібліотекарі дитячого відділу бібліотеки-філії №14 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради провели літературний колаж до Всесвітнього дня свійських тварин “Брати наші менші”.

 Розпочинаючи літературну подорож по сторінках книг та журналів, бібліотекарі ознайомили відвідувачів із особливістю життя свійських тварин. Діти ділилися своїм досвідом про відповідальне ставлення до домашніх улюбленців. Бібліотекарі розповіли про благодійну організацію волонтерів “Дім Сірка”,  яка опікується тваринами міста, адже у нашому місті є такі люди, які їздять у “гарячі точки” і рятують покинутих тварин. Вони себе називають “щенячий патруль”.  Також допомагають грошима,  докупляють вольєри, щоб можна було врятувати більше тварин, які потребують негайної допомоги. Тварини зі Сходу, із зони активних бойових дій – це особливі тварини, вони мали все: люблячих господарів, теплий дім, затишок та спокій. Тому тільки доброта, співчутливе ставлення та опіка може їх повернути до нормального життя. 

Для кращого ознайомлення з породами собак була презентована книга “Собаки. 50 найпопулярніших порід: міні-енциклопедія” та проведена гра “Відгадай породу за описом”. Стрілки-орієнтири на малюнках допомагали правильно визначити породу тварин.

Домашнім завданням для користувачів було прочитання цікавих книг про тварин: І.Сонечко “Песик-гавчик”, “Веселий цуцик”, “Мурчик-спортсмен”, Макуліна “Кіт-артист”, Бритвак “Пригоди песика пекінесика”, Стронг “Ракета на чотирьох лапах”.

Відповідальні: Засєдко Р.О., Вінтон Н.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top