Літературний огляд книг Івана Франка в загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №12

Screenshot from 2016-09-05 11:15:39“Нам пора для України жить”, – так писав славетний геній поетичного слова Іван Якович Франко, 160-ліття з дня народження якого Україна відзначала 27 серпня 2016 року. Слова, без сумніву, стали пророчими і знаковими для сучасної України, що 24 серпня 2016 року святкувала свій ювілей – 25 років Незалежності.

Саме тому у перший день осені, у 12 школі, класний керівник 3-В класу, Кімак Наталія Львівна, розпочала перший урок нового навчального року цим поетичним рядком Івана Франка.

Працівник бібліотеки-філії №4, Іжицька Юлія Ярославівна, 1 вересня провела літературний огляд книг Івана Франка, акцентуючи увагу школярів на художніх творах письменника для дітей.

Тема патріотичного виховання є надзвичайно актуальною і потрібною для сучасних школярів, які є свідками написання нової сторінки в історії української держави.

Урок складався з кількох інформативних блоків про творення української держави, її природну та культурну спадщину, про значення символіки української держави, а також про творців класичної української літератури. Кожен з блоків мав мультимедійний супровід – відеоролики, історичні довідки, пісні, портрети відомих діячів культури та держави. А до творчого завдання – написати привітання для України з нагоди 25-річчя Незалежності, учні підійшли дуже весело і креативно. Школярі активно вели дискусію, ділилися ідеями і мріями про майбутній розвиток країни, її процвітання і добробут. Також кожен учень класу мав нагоду висловити свою думку про те, що в майбутньому хоче змінити в країні.

На закінчення учні дали обіцянку добре вчитися, бути слухняними та активними на уроках, а також завітати до бібліотеки.

Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 12

Відповідальні за проведення: вчитель молодших класів – Кімак Н.Л., бібліотекар – Іжицька Ю.Я.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top