Святкова година “Перше вересня – день особливий”

Screenshot from 2016-09-05 16:32:19Перше вересня – справжнє всенародне свято мудрості, доброти і людяності. В цей день, як ніколи, до школи приходить багато гостей – батьки учнів, друзі школи, випускники, представники влади, звучать найкращі вітанні та напуття вчителям і учням.

З нагоди свята Першого дзвоника, 1 вересня о 12 год. в читальному залі бібліотеки-філії №1 (вул.Вовчинецька, 206) була проведена святкова година “Перше вересня – день особливий”, на яку бібліотекарі запросили всіх охочих користувачів бібліотеки. Поприч С.В. привітала присутніх з початком нового навчального року, побажавши учням успіхів у навчанні, миру на нашій святій землі і віри, що наша незалежна держава переможе всі труднощі і розквітне з новою силою. Дітям було запропоновано 10 порад до Першого Вересня, як зробити так, щоб воно запам’яталося на цілий рік. Це можливо зробити, об’єднавши зусилля вчителя та батьків.

Також бібліотекарі наголосили, що 8 вересня ми будемо святкувати Міжнародний день грамотності. Адже бути грамотним – важливо для кожної людини. Без цього цивілізоване суспільство побудувати неможливо. Грамотність – це той засіб, що допомагає людині брати активну участь у всіх сферах життя та відродити нашу Україну.

Користуючись нагодою, бібліотекарі запросили присутніх до бібліотеки, адже читаючи, людина стає душевно багатою, мудрою, грамотною. І тільки книга може відкрити цю дорогу до знань.

Відповідальна за проведення Поприч С.В.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top