Літературний сніданок “З книгою на галявині”

05.07.2018р. в бібліотеці-філії №13 (с.Хриплин,вул.Берегова 4в) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради в рамках проекту ЛІТО+ відбувся літературний сніданок “З книгою на галявині”.

Прилетіло літечко на рожевих крилечках – радіє дітвора, веселиться, стрибає, купається, ніжиться на сонці, але й у бібліотеку не забувають навідатись. Кожен день приходять пограти ігри, переглянути нові книги, почитати дитячі журнали, посидіти за компютером. Не відмовляються і від читання під кроною дерев чи на зеленій галявині. Так і сьогодні – завітали в бібліотеку на літературний сніданок. Він був присвячений квітам – постійним супутникам кожної людини, окрасі нашого життя.

Діти слухали розповідь бібліотекаря про значення квітів в житті людини, цікавилися квітковим гороскопом, пізнавали себе у квітці. Завдяки добрим знанням про флору України діти успішно справилися з квітковими анаграмами, математичними шифрограмами, головоломками  та не заблукали в квіткових лабіринтах. А ще вони змагалися в розгадуванні загадок, в знаннях переказів та легенд про квітковий розмай нашої країни. А здобути такі знання допомогли їм бібліотечні книги.

Це був не перший еко-захід в нашій бібліотеці. Діти вже вчилися плести віночки, вивчали лікарські рослини, виготовляли квіти своїми руками. Літо продовжується… і хочеться побажати дітям: читайте, пізнавайте, вивчайте, адже хто читає, той перемагає.

Відповідальна за захід Бабій О.С.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top