Літературно-музична година “Дозвольте, пане господарю, заколядувати”

Свято Різдва – одне з найважливіших в році. Воно символізує народження нового життя і об’єднання світу в єдине ціле.  Це дні милосердя, доброти і всепрощення.
12 січня 2023 року в бібліотеці-філії №22 (с.Тисменичани) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради відбулася літературно-музична година «Дозвольте, пане господарю, заколядувати». Захід підготували вчителі катехити Баланюк В. Д. і Посічанська М. В. та учні катехитичної школи, які радо використали матеріал наданий Тисменичанською сільською бібліотекою.

Діти розіграли дивовижну історію народження Ісуса. Однієї чудової зимової ночі на небі засяяла чарівна яскрава зірка. Вона повідала, що на землі народився Син Божий — Ісус Христос, який врятує світ від зла, подарує всім людям радість, любов та надію. Різдвяними колядками прославляли Бога і несли людям звістку про народження Ісуса. Під час вертепного дійства згадали про наших воїнів, які продовжують героїчну боротьбу за мирне та вільне життя свого народу. В молитві зверталися до Бога та попросити благословення для наших захисників.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top