Різдвяна містерія «Повірити в диво»

Час зимових свят унікальний. Від Миколая до Водохреща нас супроводжують святковий настрій, натхнення, радість та надії на краще. В цей період часто відбуваються дивовижні події, ніби хтось згори прагне нагадати нам про своє існування: часом кумедним, часом дивовижним, а іноді й моторошним чином. Діти – вихованці мистецького центру «Акторко» 11.01.2023 р підготували цікаві та неймовірні новорічно-різдвяні історії і поставили Різдвяну містерію «Повірити в диво», доказавши, що головне повірити в диво і воно обов’язково збудеться.

В заході взяли участь творчі працівника Міського Народного дому і бібліотекарки бібліотеки-філії №6 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури  міської ради.

Бібліотекарка, презентуючи книжкову виставку «Чарівні мелодії зимових свят», привітала присутніх з святами, побажала усім в цьому році перемоги і здійснення усіх мрій і задумів і познайомила з книгами, які представлені на книжковій виставці.

В залі панувала святкова атмосфера, лунали колядки. Ведуча побажала  вірити в диво, чекати його і тоді воно, цілком ймовірно, трапиться.

 Відповідальна Бакіна Христина.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top