Різдвяна відеомандрівка: “Різдвяною стежкою до щастя і добра”

12.01.2023 року в бібліотеці-філії №1 по роботі з дітьми Івано Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради підготовлено і  проведено з дітьми різдвяну відеомандрівку  “Різдвяною стежкою до щастя і добра”.  

Найулюбленіші зимові свята у всьому християнському світі-  Різдвяні. Відзначають їх особливими привітаннями – колядками. Ця різдвяна коляда сьогодні в нашу бібліотеку завіта! До цієї гарної святкової традиції приєдналися і наші читачі. Хлопчики та дівчатка біля “Книжкової ялинки перемоги” колядували, за що отримали в подарунок смаколики.

Розважальним і пізнавальним був перегляд  теплих і веселих історій про зимові свята і справжні різдвяні дива. Мультфільм “Казка з татом.Золотий павучок” розповів про щасливу родину, скрутні часи і справжні різдвяні дива. Мультфільм “Подарунок на Різдво” був дуже повчальним для дітей.

 Бібліотекарі запропонували дітям перегляд літератури біля розгорнутої книжкової полиці “Святе Різдво , мов казка настає”. Адже разом з героями цих книг можна  опинитися у казковій атмосфері свята, почути веселі різдвяні дзвони і навіть відчути смак традиційних різдвяних страв. 

Тож хай казкова віра в дива та надія на краще, яка особливо на різдвяні свята огортає нас теплом, завжди живуть в наших серцях.

Відповідальна за проведення Таргоніна В.Ю.  

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top