“Літня колекція нової літератури”

Розпочалася пора літніх канікул, які з нетерпінням чекає кожна дитина. Багато дітей віддає перевагу активному відпочинку чи комп’ютерним іграм, але, на щастя, є багато й таких дітей, які люблять читати книги й влітку і не забувають дорогу до нашої бібліотеки. Адже у книжок немає канікул. Дитина через книгу пізнає світ, реалізує свої творчі потреби, естетичні та літературні уподобання.

Літо – найкраща пора, коли діти мають чудову змогу поринути у світ літератури, познайомитися з творчістю нових для них письменників, відкрити нових героїв, пізнати світ за допомогою книги та отримати насолоду від читання.

17. 06. 2021 року, щоб познайомити дітей з новою літературою, яка надійшла останнім часом в  бібліотеку-філію №6 (вул. Вовчинецька,188) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради  на літньому майданчику вихованців дитячо-юнацького клубу «Прометей» (керівник Христина Микицей)  презентовано виставку-позитив «Літня колекція нової літератури».

На виставці представлено найновішу і найцікавішу літературу. Було звернено увагу на такі книги: Баншерус Ю. Справа для Квятковського. Африканська маска; Бонь Н. НЛО за селом ; Гапченко А. В. Найнебезпечніші істоти планети; Карзан К. Думай як Шерлок Голмс; Мєлех А. Емі і Таємний Клуб Супердівчат; Русіна О. Мія і місячне затемнення; Стрековська-Заремба М. Детектив Кефірчик і правнук герцогині ; Палаш М. Ельф, де ти?; Якобс У. Годинник природи і інші.

Усі бажаючі мали змогу ознайомитись з новими надходженнями, поділитись враженнями про улюблені книги та просто почитати сучасну дитячу літературу на свіжому повітрі. Діти взяли активну участь у конкурсах «Загадки про казки та казкових героїв», «Підступні загадки», «Загадки-жарти». Найактивніших учасників було нагороджено призами – книжками.

А щоб провести літо цікаво і корисно ми запрошуємо усіх дітей провести літо в нашій бібліотеці. Протягом літа в нас діятиме книжкова виставка «Літня колекція нової літератури» і поповнюватиметься новими книгами. Надіємось, що книги представлені на ній  допоможуть перетворити читання в радість, задоволення, у справжнє свято книжкових відкриттів.

Для кращого ознайомлення дітей з новою літературою ми склали бібліографічний список «Нова дитяча література, яка в бібліотеку-філію 6 за І квартал 2021 року»

Відповідальна Романюк К.М.

.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top