“Бібліотека під відкритим небом”

Влітку під час шкільних канікул діти мають багато можливостей провести з цікавістю свій вільний час. І в цьому, як завжди, допомагає наша бібліотека! Вона пропонує поєднати приємне та корисне з метою популяризації видань та послуг! Одна з найулюбленіших форм роботи – це бібліотека під відкритим небом. 

17.06.2021року працівники бібліотеки-філії №1 (вул. Вовчинецька, 206) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради провели книжкові лавочки “Бібліотека під відкритим небом” в рамках проекту “ЛІТО+”. Бібліотекарки ознайомили дітей із новинками дитячої літератури, розповіли про книги українських та зарубіжних письменників, які створюють атмосферу захвату та сприяють розвиткові фантазії. Усі охочі взяли участь у вікторинах «Казковий світ улюблених героїв», «Знай, люби, бережи!», розгадували загадки, доповнювали прислів’я та приказки. Також дітям бібліотекарки запропонували намалювати малюнок на асфальті на тему «Літо – це…» в яких вони виразили своє бачення цієї чудової пори року.

Мета заходу – відпочинок від гаджетів, відкрите спілкування з книгою та водночас із природою! Подібні заходи підказують, що свою вільну годинку можна завжди провести активно, з користю і за читанням цікавої книги!

Відповідальна – Воробчак М. Д.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top