“Літня фішка – модна книжка”

Як? Чому? Чому? Чому? Ох, ці маленькі чомучки! Здається ці запитання дітлахи не втомляться ставити ніколи. З чого складається Земля ?  Навіщо мумію сховали ?  Що таке торнадо ?  Який ліс росте у морі ?….Вони хочуть отримати відповіді дошкуляючи матусям і татусям, бабусям і дідусям . Іноді ці  запитання приголомшують, тому що відповідей на них у вас немає, або вони занадто складні для дитячого сприйняття. Звісно, всі батьки бажають давати своїм дітям правильні, дотепні, а головне – вичерпні відповіді. І чудовим помічником у цій справі стануть книги. 

10.06.2021 р. у бібліотеці-філії №1 по роботі з дітьми (вул. Мазепи, 11А) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради  відкрито виставку-позитив  “Літня фішка – модна книжка”, де читачі бібліотеки та їхні батьки мали змогу ознайомитися з цікавими книгами від УІК .

В книгах “Велика книга чому” та Джилл Есбаум “ Моя перша велика книжка ЯК” понад 300 яскравих ілюстрацій, захопливі ігри та поради,.Юний читач самотужки зможе знайти відповіді  на силу – силенну своїх запитань , на сторінках книг просто із гумором розповідається про таємниці природи, про історичні події та легендарних особистостей , про тварин, рослини і людину. Книги надзвичайно цікаві, чудово ілюстровані.Ці книги допоможуть розширити світогляд юних читачів.

Відповідальна: Драганчук Г.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top