«Літній книжковий бриз»

Літо – найулюбленіша пора року для дорослих та дітей: пора подорожей, відпочинку за містом. Але якщо ви залишилися вдома, завжди можна корисно провести час у бібліотеці. Літо – це прекрасна пора для змістовного відпочинку, веселих розваг та читання улюблених книжок. А у книг, як відомо, канікул немає, тому маленькі та дорослі читачі завжди з нетерпінням чекають зустрічі з літературними героями. Книжкові стежини літа надзвичайно цікаві!

У цьому переконалися працівники бібліотеки-філії №1 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради, провівши 04.07.2023р літературну пропозицію «Літній книжковий бриз» в рамках проекту «Бібліотека у дворах». Бібліотекарки  вийшли у двір бібліотеки, щоб провести  літні читання. Книга- це мудрість поколінь минулих. Книга – це друг і порадник сьогодні. Вона зберігає у собі красу рідного слова, чарівність мови,  це велике диво, створене людиною. Бібліотекарки організували книжкову викладку «Канікули з книгою», де провели спілкування «У барвах сонячного літа». Діти показали свій інтелект, увагу, кмітливість, мислення та ерудицію. Бажаючі мали змогу висловити сподівання на те, що незабаром  над дітьми в Україні небо буде безпечним і мирним, малюючи малюнки на асфальті.

Головна мета заходу – різноманітність літнього відпочинку дітей та ознайомлення їх з кращими творами дитячої літератури, а також залучення до бібліотеки нових користувачів.

Відповідальна за проведення: Поприч С.В.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top