Літні розваги “Коли сміються діти, посміхається небо”

Щороку в перший день літа відзначається міжнародний день захисту дітей це є прекрасне свято радості й одвічної мрії. Бо саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Хочемо, щоб вони росли здоровими й радісними.

01.06.2021 р. бібліотека-філія №1 по роботі з дітьми Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради приєдналася до загальноміського фестивалю “Барви дитинства”, в парку ім. Шевченка було проведено літні розваги “Коли сміються діти посміхається небо”. Було  розгорнуто відкриті локації з майстер-класами. бібліотекарі розмовляли з дітьми про літні мрії та бажання. Увагу малечі привернули яскраві букетики тюльпанів,  які вони власноруч виготовляли  із кольорового паперу. Бібліотекарі залучили дітей до участі у конкурсі малюнків на асфальті ”Малюємо щастя”. Діти залюбки малювали ліс, квіти, сонце і своїх домашніх улюбленців і отримали в подарунок призи та розмальовки. Школярі залюбки взяли участь у святковій вікторині “Відгадай казкового героя” та в інтелектуальній грі “З якої ми казки?” та в багатьох інших цікавих розвагах,

На свято завітали веселі і усміхнені діти. Тож нехай ці посмішки та гарний настрій залишаться з ними на довгі роки, а їхнє дитинство нехай буде щасливим та безхмарним. І про це маємо думати ми  дорослі, тому що турбота про дітей, захист їхніх прав повинен стати одним з найголовніших наших обов’язків. 

Відповідальна за проведення Марковська О.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top