Літопис подвигу “Зима, яка змінила нас”

   Завідувачка бібліотеки-філії № 23 (с. Братківці, вул. Шевченка, 66) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради провела літопис подвигу “Зима, яка змінила нас”.
Давно Україна вже так не плакала, давно так не тужила. Героїчний Майдан і вся Україна відспівували свою безсмертну Небесну Сотню. Два дні й дві ночі не стихала над Майданом траурна мелодія,  і десятки тисяч людей кричали своїм героям “Слава.”
Невимовно сумна пісня, що нескінченно лунала над Майданом, стала уособленням велетенського людського жалю і болю. І цей праведний біль наш слухає зараз вся планета. Навіть, якщо й не болять світові наші рани,  та задуматись над долею України спонукують. Майдан дав світові урок мужності, незламності, нескореності. Таке в історії людства стається нечасто.
          Як нам зараз треба підтримки, як нам зараз треба, щоб хтось простягнув дружню руку і допоміг вистояти та зміцніти. Самим нам це зробити буде дуже і дуже  нелегко. Єдине, що зараз прошу, вимолюю у Всевишнього: відведи від нас, Боже, зажерливу руку нашого північного сусіда, що тягнеться до нашого горла. Не допусти цього,  Господи! Ти всесильний і всемогутній – і Ти нас любиш.
          (С.Попович. “З Господніх доріг”)
Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top