«Літо +»: ігрові забави у бібліотеці

Сучасна дитяча бібліотека – це не тільки гарні книжки, приємне спілкування, можливість отримати комп’ютерні послуги, відвідати майстер-клас та взяти участь у цікавезних заходах! Сучасна дитяча бібліотека – це можливість провести час за гарною грою разом з однолітками! Влітку, коли у всіх школярів так багато вільного часу, бібліотека запрошує своїх читачів у спекотний день в прохолодні читальні зали чи на бібліотечне подвір’я, щоб разом цікаво, пізнавально, а головне емоційно вибухово провести час!

Бібліотека придбала ігри для дітей та підлітків. Сьогодні розкажемо про ігри для малечі.

«Світлофор». Це дитяча настільна гра, яка в ігровій формі навчить чи нагадає малюкам правила дорожнього руху. Учасник гри стає уявним водієм автомобіля чи пішоходом.  В ігровій формі діти вчаться бачити та добре запам’ятовують попереджувальні та заборонні знаки, знаки сервісу та інформаційно-вказівні знаки, дорожню розмітку та що вона означає. Тож знання, отримані у грі «Світлофор», нададуть дитині почуття впевненості на дорозі, адже будь-який знак вона зможе прочитати та буде знати, як діяти!

Гра захоплює малечу, адже учасники гри приміряють на себе різні ролі: полісмена, водія вантажівки, легкового чи вантажного авто, водія автобуса. Кожен учасник отримує маршрутний лист і… Хто скоріш дістанеться пункту призначення! Правил дорожнього руху порушувати не можна!

«Твістер». Весела рухлива гра, яка зав’яже  учасників гри у тугий вузол! Бажано грати на подвір’ї на свіжому  повітрі, адже галасу та емоцій буде багато!

«Підводний світ» кепси. Гра як для приміщення, так і для вулиці. Необхідна гарна компанія та стіл зі стільчиками. Гра розвиває увагу, учасники гри добре вивчать назви тварин підводного світу, а головне – добре розважаться!

«Розумійко». Для малечі 8+. Розвиває уяву, міміку, кмітливість, фантазію, логіку, адже кожному учаснику гри випадає у різний спосіб пояснити слово, не називаючи його. Дуже подобається дітям ця гра! Навіть дорослі в захопленні від гри!

«Логічні ігри». У цю гру можуть грати від 1 до 6 гравців. Гра тренує пам’ять та увагу, розвиває дрібну та сенсорну моторику, навчає логічно мислити, а головне – зробить спільне дозвілля з батьками та друзями корисним та приємним.

«УНО». Всесвітньо відома карткова настільна гра. Вона проста в освоєнні, динамічна і йде «на ура» в будь-якій компанії. В УНО є азарт! Швидкість і безперервна взаємодія з гравцями не дадуть нудьгувати! В УНО можуть грати від 2 до 10 гравців у віці від 7 до 100 років!

Всі ці ігри чекають на вас у бібліотеці! Приходьте самі і з компанією! Буде дуже весело!

Матеріал підготувала Томілова Л.І.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top