Майстерня з розробки політик: Зелений та сталий розвиток

2 та 3 липня 2021 року працівники міської централізованої бібліотечної системи Тарас Гашевський, Юлія Каюда, Оксана Дубовська, Софія Цібій та Марія Магас взяли участь в “Майстерні з розробки політик: Зелений та сталий розвиток” в рамках програми “EU4Youth Policy Lab”, як представники Івано-Франківської МТГ.

Під час першого дня майстерні, яка відбувалася в читальному залі ЦБ (вул. П. Орлика, 5) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради обговорили ключові виклики для кожної з громад в напрямку зеленого та сталого розвитку та ефективні процеси з охорони довкілля, які реалізовані або запущені в громаді.

Бібліотекарі, в статусі екоактивістів, поділились досвідом з представниками інших громад про реалізацію проєкту “ЕкоФранківськ” в рамках програми “Долучайся. Взаємодій. Створюй.”, що фінансується Посольством Великої Британії в Україні.

На другий, заключний, день Майстерні, учасники Нововодолазької територіальної громади, міста Маріуполь, міста Ірпінь, Вигодської громади та Івано-Франківської міської територіальної громади  розробили рекомендації та дорожні карти екоруху свого регіону та представили проєкти та ідеї, які планують реалізувати по приїзді додому.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top