Майстер-клас “Барви сонячного літа”

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – чудове свято радості та надії. Саме в наших дітях продовження роду людського й здійснення своїх мрій і сподівань на краще. Ми прагнемо, щоб наші діти зростали здоровими та радісними, виховувались  під мирним небом, щоб не сиділи в підвалах, не ховалися від ворожих куль, не втрачали батьків.  Кожна дитина має право бути захищеною, розвиватися, навчатися, відпочивати та відвідувати бібліотеку.  

І сьогодні, 02.06. 2022 року в бібліотеці-філії №13 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради був організований для дітей майстер-клас “Барви сонячного літа”.

Діти виявили бажання власноруч виготовити зелену жабку-царівну. Вирізали деталі жабки, клеїли, розмальовували. Трішечки творчості, натхнення, гарного настрою і звичайний папір в дитячих руках перетворився в оригінальний виріб. А ще на початку майстер-класу завідувачка бібліотеки розповіла дітям про цих чудових земноводних створінь. Діти дізналися яку користь для довкілля приносять жаби, чим вони живляться, де зимують, як розмножуються. Всього за годину діти добре відпочили, поспілкувалися, пограли ігри, пригостилися та пораділи своєму творінню. Бібліотекар також запросила дітей на наступний майстер-клас.

Відповідальна: Бабій О.С.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top