Майстер-клас “Великодні листівки”

20 квітня 2022 року бібліотекарі бібліотеки-філії № 3 МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради в рамках проєкту “Великдень по особливому” підготували і провели майстер-клас “Великодні листівки” в мистецькому центрі “Підземний перехід Ваґабундо”.

У Ваґабундо, як завжди, гамірно, приміщення повниться дитячим сміхом, а допитливі дітлахи сьогодні дізналися ще трішки цікавого та повчального про одне з найбільших християнських свят – Великдень. Всім, хто малюють писанки, додається сили, віри, доброти та мудрості.

У писанці – любов Небесного Отця до українського народу, а його дарунок нам – надійна писанка-берегиня, яка зупинить всі сили зла! Бібліотекарі навчили дітей, як створити чудову писанку-листівку, яку згодом можна дарувати мамі, бабусі чи найкращому другові. Для виготовлення нашої цікавої листівки потрібно зовсім мало: кольоровий папір, клей і творча уява.

За шаблонами ми вирізали писанки, пташок, метеликів та квіти, на зігнутий аркуш паперу нанесли клей і створили об’ємну писанку, а всередині аркуша написали привітання та прикрасили на власний розсуд. Кожна листівка вийшла неповторна, красива, барвиста, веселкова, кожна дитина вклала в своє творіння всю любов та радість, і принесе цю радість додому, і зробить чиєсь життя яскравішим. Хай радіє світ! Христос Воскрес!

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top