Майстер-клас “Гарна писанка у мене, мабуть кращої нема”

Вже стало гарною традицією у бібліотеці-філії №1 (вул. Вовчинецька, 206)Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради в переддень великодніх свят проводити майстер-класи для дітей.

 20 квітня 2021 р. в бібліотеці відбулося чергове заняття гуртка «Умілі руки», де діти взяли участь у  майстер-класі «Гарна писанка у мене, мабуть кращої нема».

Декор із великодньої писанки своїми руками – це чудовий спосіб створити святковий настрій у домі та можливість проявити свої творчі здібності. Жодних дорогих та специфічних матеріалів для такої майстерності не потрібно, все знайдеться під рукою. Для цього нам лише знадобилися кольоровий картон, клей, атласні стрічки, та декоративні прикраси. Такі вироби прикрасять святковий стіл, обов’язково здивують близьких, а робота над ними принесе творче задоволення і натхнення.

Діти також мали чудову нагоду почути цікаву розповідь про походження великодніх писанок, мистецтво та традиції українського писанкарства, значення символів та кольорів великодніх писанок від працівників бібліотеки.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top