Майстер-клас “Писанкове Воскресіння!”

Традиційно, щороку, на Великдень люди печуть паску. А ще – створюють барвисті різнокольорові писанки. Мистецтво розписування писанок – символ весни, вічності життя. У жодного народу немає таких прекрасних, мальовничих писанок, як в українців. 

Зазирнути у таємниці створення писанки, долучитись до чарівного світу мистецтва усі охочі мали змогу на великодньому майстер-класі «Писанкове Воскресіння!» (в рамках флешмобу «Подаруй писанку солдату»), який відбувся 20 квітня 2022 року в бібліотеці-філії №24 (с. Драгомирчани, вул. Незалежності, 77) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради.

Кожна дитина створила великодню листівку для солдата та власноруч прикрашала  кольоровим декором вирізані великодні писанки, які ми передамо на передову нашим захисникам, як оберіг, зігрітий теплом дитячих долоньок.

Розмальовування, декупаж великодніх писанок – це дуже хороша традиція, а ще це добрий відпочинок для тіла і душі. Кожна дитина, тримаючи у руках свою писанку, щиро вірила, що вона принесе родинний добробут, злагоду, щасливе життя, а найголовніше – довгоочікуваний мир в Україну.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top