Майстер-клас “Від квіточки до вербички”

Наближається дуже гарне свято – Вербна неділя або, як пишеться в Святому письмі: “В’їзд Ісуса Христа в Єрусалим”. Всі чекають  цього важливого дня: вибирають гарний одяг, готують смачні страви та зрізують вербові гілочки, як символ цього свята. А ми пропонуємо нашим маленьким користувачам прикрасити вербову композицію своїми руками, і вона буде унікальною та особливою.

23.04.2021 року о 15.00 годині в бібліотеці-філії №4 (вул. Є. Коновальця, 132 А) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради відбувся майстер-клас “Від квіточки до вербички”. Для наших віртуальних користувачів та для тих, хто з якихось причин не зміг відвідати майстер-клас було створене коротке відео, яке допоможе кожному зробити декорування гілочок верби самостійно вдома.

Матеріали для виготовлення вербової композиції ми використовували природні: барвінок, кульбаба, гілочки квітучих кущів, мімози, листя чистотілу, декоративну траву, тощо. Також, знадобиться папір для квілінгу, мотузка та кольорові стрічки. Наш захід пройшов весело і азартно. Діти не тільки навчилися декоруванню, а й отримали інформацію про народні свята та традиції.
Бібліотекарі рекомендують: читайте цікаві книги і робіть красу самі. Залишайтеся в хорошому настрою і приємній атмосфері. Бажаємо вам гарних свят та чекаємо в нашій бібліотеці. Бережіть себе та будьте здорові.

Відповідальна: Магас М. М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top