Платформа фактів “Чорнобиля гіркий полин”

Чорнобиль – чорний біль нашої землі. Наближається  трагічна дата, коли тієї ночі, 26 квітня 1986 року, сталася аварія, що сколихнула весь світ. Ось вже 35 років сумні дзвони Чорнобиля стукають у наші серця, нагадуючи той страшний 1986 рік.

25.04.2021 року працівники бібліотеки-філії №3 (вул. Хоткевича, 52а) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради підготували і провели платформу фактів “Чорнобиля гіркий полин”.

Бібліотекарка пригадала відвідувачам трагічні події тієї квітневої ночі, яка перетворила давнє місто на вахтове поселення. А у світі слово “Чорнобиль” стали асоціювати з великою катастрофою в галузі ядерної енергетики. Відвідувачі почули вражаючі цифри і факти, відчули масштаб подій, які змінили історію цивілізації, роздумували про минуле та майбутнє людства, пом’янули померлих героїв. Присутні мали змогу ознайомитися з матеріалами, які відкривають завісу на сумнозвісний день 26 квітня 1986 року, про героїчну і водночас трагічну долю пожежників у ліквідації аварії на ЧАЕС та її наслідків.

Відповідальна: Сайко А. А.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top