Майстер-клас “Державні символи України”

28 липня відзначають День Української Державності. День встановлений Указом Президента України від 24 серпня 2021 з метою утвердження понад тисячолітніх традицій українського державотворення. Цього дня працівники бібліотеки- філії №6 (вул. Вовчинецька,188) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради в Парку культури та відпочинку імені Т. Г. Шевченка  в рамках «Мелодії парку» для талановитих хлопчиків та дівчаток провели майстер-клас «Державні символи України» з виготовлення українського прапора і ангела охоронця.

Під час заняття бібліотекарі розповіли дітям, що прапор – це державний символ. Він є в кожної держави. Нагадали дітям, що кольори українського прапора символізують: синій – безхмарне мирне небо та жовтий – стиглі пшеничні ниви як знак достатку.

Виготовляли діти і ангелів-охоронців, які потім можуть подарувати нашим захисникам. які їм будуть нагадувати про те, що вони не самі, з ними їх Ангел – охоронець.

Усі учасники майстер-класу добре провели час, отримавши позитивні емоції, гарний настрій і збагативши себе знаннями про значення державних символів.

Відповідальні працівники бібліотеки-філії №6.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top