Майстер-клас “Листівка “Сніговик”

Для кожного школяра канікули — завжди свято, і цей час без винятку всі чекають з нетерпінням. Зазвичай вони  проходять весело та яскраво. Цього року зимові канікули будуть довгі і діти будуть мати  можливість зайнятися улюбленими зимовими справами. Зимою саме час, щоб ліпити сніговиків, а ще краще виготовити їх своїми руками, бо снігом січень нас поки що не тішить. Тому працівники бібліотеки-філії №6 МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської МЦБС 31.01.2023 р. в рамках проєкту “Зимові канікули в бібліотеці”з дітьми провели майстер-клас “Листівка “Сніговик”. Бібліотекарка розповіла, що існує давня легенда, що перший сніговик народився в руках знаменитого Мікеланджело Буонарроті. А у стародавніх християн збереглися повір’я, що вони – ангели та посланці небес, які допомагають боротися зі злом і у них можна дізнатися про все на світі.

У європейських країнах заведено ставити сніговика біля будинку як захист. Сніжного чоловічка прикрашали, одягали, навіть фарбували, загалом всіляко задобрювали. Нині мало хто вірить, що сніговик може вплинути на долю або змінити погоду. Вони створені для розваги та веселощів.

За допомогою кольорового паперу, картону, клею і ножиць діти зробили листівки з аплікацією сніговика, та переглянули літературу, яка була представлена на книжковій виставці “Різдвяною стежкою до щастя і добра”. Час в бібліотеці пройшов цікаво і корисно.

Відповідальна Подолецька Г.І.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top