Майстер-клас “Новорічна паперова ялинка”

Старий Новий рік непомітно підійшов до нас. Зима продовжує чарувати своїми дивами, численними народними святами та традиціями.

Маленькі настільні паперові ялинки прикрашають оселю, а за їх роботою об’єднується вся родина. Можна і на вулиці! Коли навкруги така забава: дорослі Маланкують, водять Козу, слухають співи, самі співають та підтанцьовують, діти ж можуть завітати в яскраво прибрану ятку і зробити своїми руками новорічне деревце.

14 січня 2022 р. працівники центральної бібліотеки для дітей (вул. Бандери, 8) Департаменту культури Івано-Франківської МЦБС запросили на Вічевий майдан дітей – мешканців міста на майстер-клас “Новорічна паперова ялинка”.

В цей новорічний період потрібно встигнути все: пройтися по засніженій вулиці, побувати на міський новорічній ялинці, обійти всі локації, встигнути всюди сфотографуватися, випити ароматне какао, подивитися новорічний фільм або мультик, і безсумнівно зробити новорічну паперову ялиночку.

Все це – радісна метушня, яка і створює новорічний, веселий настрій, задоволення від свята та приємні спогади до наступних зимовий свят.

Насолоджуємося прекрасними зимовими святами, збираємо позитивні моменти у кошик пам’яті! Майстер-клас «Паперова новорічна ялинка» – один з тих прекрасних моментів зимових свят, який не можна було пропустити!

Майстер-клас «Паперова новорічна ялинка» дав декілька простих ідей для виготовлення новорічного деревця разом з малечею. Старші діти можуть впоратися самостійно!

Відповідальна за підготовку та проведення заходу Атаманюк Л.В.

Статтю, фото та відео підготувала Томілова Л.І.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top