Майстер-клас “Новорічний декор біля головної ялинки”

Було свято без морозу.
Миколай приїхав возом.
Стали коники іржати,
З нами в колі танцювати
І залишили на згадку
Стрибоконика-малятко.
Стрибоконик гоноровий
Стався ранком паперовий.
Віра Багірова

19.12.2021 року працівники бібліотеки-філії №3 (вул. Хоткевича, 52а)  Івано-Франківської  МЦБС Департаменту культури міської ради підготували і провели майстер-клас “Новорічний декор”.

Ми дуже любимо, коли діти приходять до бібліотеки не лише за цікавою книжкою, а й просто поспілкуватися з друзями та змістовно провести своє дозвілля, одночасно навчаючись чомусь новому. Саме тому, працівники часто влаштовують майстер-класи до різних свят та подій, аби кожен юний читач міг мати на згадку ексклюзивний хенд-мейд виріб.

Цього разу бібліотекарі вийшли за межі бібліотеки і провели майстер-клас біля головної ялинки міста, щоб якомога більше дітей змогли розділити з нами радість очікування новорічно-різдвяних свят. Оскільки 19 грудня в Україні відзначають день святого Миколая Чудотворця, бібліотекарі запропонували учасникам майстер-класу виготовити символічну фігурку цього святого у техніці орігамі.
Для цього знадобиться мінімальний набір інструментів: папір білого та червоного кольору, кольорові фломастери та маленький помпончик, який прикрашатиме шапку “миколайчика”.

Такий майстер-клас став справжньою втіхою для всіх любителів ручної праці. Окрім цього, робота з папером у техніці орігамі розвиває дрібну моторику рук та просторове мислення і, звісно, нагадує про наближення свят. 

Паперового миколайчика можна поставити на поличку з улюбленими книгами або прикрасити ним новорічну ялинку. Невідомо, чи встигне святий Миколай обдарувати ще й дорослих, тому ці паперові вироби, створені власноруч, можуть стати приємним подарунком з нагоди свята для ваших батьків, бабусь та дідусів. Подякуйте рідним за любов і турботу саме таким чином.

А працівники бібліотеки-філії №3 дякують всім за увагу до цього майстер-класу і розпочинають підготовку до наступного, бо наше завдання – подарувати читачам святковий настрій та забезпечити гарні спогади, пов’язані із затишною бібліотекою на Хоткевича, 52 а.

Відповідальні: працівники бібліотеки-філії №3.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top