“Мішечок див від Святого Миколая”

Будьте добрішими, коли це можливо. А це можливо завжди.

Джон Леннон

Коли землю сповиває снігова ковдра  темно-оксамитової ночі, з небес спускається Святий Миколай, щоб подарувати людям любов, радість  і мрію. Цей день дарує кожному віру у здійснення найзаповітніших мрій, закладає в наші душі світлі почуття доброти, радості й втіхи.

19-20 грудня 2021 року на  абонементі ЦБ  (вул. К.Данила, 16) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради відбулася акція-сюрприз “Мішечок див від Святого Миколая” за час якої відвідувачі мали змогу отримати святковий сюрприз від бібліотекарів. 

Це світле, добре, багатолюдне й веселе свято здавна називають найпершим із різдвяних та новорічних свят, яке традиційно уже уособлює в собі початок великого всенародного Новоріччя. Водночас, День Святого Миколая – це своєрідний символ людської надії і віри у своє краще майбутнє.

Українці  здавна вважають Святого Миколая своїм покровителем, вихователем та заступником дітей і юнацтва. У цей день навіть дорослі починають вірити в чудеса, а діти з нетерпінням чекають ранку, щоб зазирнути під подушку або в чарівний чобіток, адже так приємно знайти в ньому подарунки. Святий Миколай прославився своєю добротою і готовністю допомогти кожному, хто потребує. Наймолодшим він приносить подарунки, а дорослих спонукає до милосердя, співчуття та доброти.  Адже, щоб повірити в добро – треба почати робити його!

Наслідуймо добро і вчинки Миколая! Нехай це свято стане для нас святом Милосердя, Доброти, Прощення, Любові до ближніх! Адже подарувати часточку добра і світла може кожен з нас!

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top