Майстер-клас “Подарунок для матусі”

Мати наша мати, як сонечко з неба,
Вдень і внічку знає, чого дітям треба”.
Марійка Підгірянка

На світі є слова,  які ми називаємо святими. І одне з таких прекрасних, теплих і ласкавих слів – слово “мама”. Вона – корінь життя, берегиня і хранителька роду людського, вона – квітка, промінь якої ніколи не в’яне. Вона для добра своїх дітей віддає все: працю, сльози, здоров’я та життя. Її лагідна рука завжди залишається в нашій долоні, її колискові пісні супроводжують нас до самої вічності.

Вже понад сто років вся міжнародна спільнота в другу неділю травня відзначають День матері. Це свято прийшло до нас із далекої Філадельфії. Вперше в Україні воно відзначалось в 1929 році в Галичині, а відновилося в 1990 році. До цього дня діти готували подарунки своїм найдорожчим, а найголовніше, намагались  бути чемними, уважними та слухняними. Тому, сьогодні, напередодні Дня матері, користувачі бібліотеки-філії №13 (с.Хриплин, вул.Берегова 4в) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради, які є учасниками клубу за інтересами “Умілі ручки,” зібралися на майстер-клас “Подарунок для матусі”, щоб власноруч виготовити подарунок рідній матусі. Трішки творчості, натхнення, гарного настрою і звичайний кольоровий папір у руках дітей перетворився в  розкішну квіткову корзину. Уже наприкінці заняття кожен учасник майстер-класу гордо тримав свій власний, неповторний подарунок для матусі. Діти активно та енергійно працювали, а ще отримали радість спілкування, насолоду та задоволення від процесу виготовлення виробу.

Любі діти!  Вже цієї неділі ви привітаєте своїх матусь зі святом. Говоріть їм ласкаві та прекрасні слова і де б ви не були, куди б в майбутньому не закинула вас доля, нехай завжди зігріває вас материнська ласка, ніжність і тепло.

Відповідальна: Бабій О.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top