Майстер-клас “Творимо з любов’ю”

Сьогодні, 05.10.2022 року бібліотека-філія №26 (с.Камінне) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради провела майстер-клас “Творимо з любов’ю” сувеніри для воїнів АТО, а також долучились до акції “Подаруй книгу для воїна”. Щиро дякуємо усім, хто долучився до доброї справи Романюк Мар’яні і Софійці, учням 3-го класу, 4-го класу, 7-го класу і класному керівнику Оксані Дмитрівні, о.Богдану, Федюк Ярославі,Богатчук Ользі Петрівні.
У цей складний воєнний час нам мирному населенню України варто подумати про тих хто нас захищає, кому такі сувеніри додадуть наснаги та сили, перенесуть нашу підтримку та непохитну віру у такий довгоочікуваний, омріяний, вистражданий мир. Супровідний лист-побажання уособив в собі всі ті побажання і відчуття, які ми прагнули вкласти в кожний сувенір.
“Дорогі наші захисники!Дякуємо Вам за захист нашої Батьківщини!
Низько вклоняємося Вам за Вашу мужність та витримку! У жодній країні світу немає таких самовідданих захисників як у нас, справжніх патріотів України! Ви найкращі, Ви – наші герої!Віримо у Вас, як ніколи.Повертайтесь живими і лише з Перемогою.”
З Україною в серці кожен на своєму фронті.
Слава Україні! Героям Слава!”
Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top