Творча година “Осінні візерунки”

“Непомітно з’явилася осінь –
день коротшим стає щодоби
Глянь: берізки уже злотокосі,
і в дубів багряніють чуби”
В.Бичко

Ось і знову ступила на наш поріг золоточола осінь. Свічками запалахкотіли берези, вбралися в золотаві шати красені- клени, а осокори вже скинули своє золотисте вбрання. Різнобарвна, розмаїта осінь – спочатку вона пишна, сонячна, а потім сумна, дощова, холодна.

Осінь – чудова майстерня, вона подарувала людині можливість не тільки захоплюватись її красою, але й нагородила дивовижною здатністю фантазувати і  творити унікальні та неповторні шедеври і композиції з природних матеріалів. Одне з таких благодатних  дарів осінньої пори – листя.  

Завітала барвиста красуня 05.10. 2022 року і в бібліотеку-філію №13 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради і притрусила своїм жовто-гарячим листям книжкові полиці, наповнила бібліотечне приміщення чистим і  прозорим лісовим повітрям. Діти, які відвідали в цей день бібліотеку, мали можливість з липових і кленових листків зробити троянди. Процес виготовлення троянд з природних матеріалів творчий і захоплюючий, він допомагає розвивати дитячі здібності –  кожна квітка з дитячих рук виходила дивовижною, оригінальною та неповторною. А щоб поробки з осіннього листя довго зберігалися – їх потрібно змастити олією або полакувати. 

Дітей захопив процес творчості, вони швидко опанували техніку виготовлення квітів і почали фантазувати, які ще поробки можна зробити з простих природних матеріалів, і що ними можна прикрасити чи комусь подарувати.

 Відповідальна: Бабій О.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top