“Таємниця еліксиру молодості”

Другий місяць осені починається з особливої дати – 1 жовтня відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН.  Цей день – данина шани, глибокої поваги всього народу до старшого покоління, людей, які вже зробили свій особистий вклад у розвиток країни та суспільства. Також є можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства

З цієї нагоди 05.10.2022 року працівники бібліотеки-філії №6 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури  міської ради і працівники Міського Народного дому провели захід “Роки – надають мудрості”.

Ведуча заходу бібліотекар Бакіна Х.І. привітала присутніх з святом, побажала усім миру, міцного здоров’я, щастя і благополуччя, добра, радості, довголіття і прочитала вірш «Дарую молитву».

Присутні мали можливість насолоджуватись виступами солістів Міського Народного дому  і  переглянути книжкову виставку «Таємниця еліксиру молодості» з фондів бібліотеки. Це книги з валеології, водолікування, дієтології, про цілющі сили природи, які навчать, як правильно лікувати свій організм без ліків.

Виставка була доповнена висловами, про любов, повагу до батьків, до людей старшого віку.

Відповідальна: Бакіна Х.І.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top