Майстер-клас “Херсонське диво”

“Покуштуйте кавуна й ви довідаєтесь, 

що їдять ангели!”

Марк Твен

17 червня 2022 року працівники бібліотеки-філії №3 МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради влаштували для дітей “солодкий” майстер-клас “Херсонське диво”, який відбувся у парку  культури та відпочинку імені Т. Г. Шевченка.

 Є у Херсоні кавуни. Найкращі у світі. А Херсон є і буде українським. Ми всі про це пам’ятаємо, віримо в перемогу та уявляємо, як ми будемо їсти українські херсонські кавуни на узбережжі Азовського моря. До речі, в Україні в Херсонській області є пам’ятник кавуну.

Херсонські кавуни давно славляться по всій Україні та за її межами.  Ну а бібліотекарі у парку провели справжнє кавунове дійство і показали як створити власноруч яскраву, соковиту скибку славнозвісної “ягоди” (насправді плід кавуна – це багатосім’яна соковита гарбузина))). Звісно, скибка була паперова, зате дуже дивовижна. Потрібно всього лише вирізати два круги різного розміру зеленого та червоного кольору, склеїти, зігнути навпіл, намалювати зернятка і на завершення прикрасити синьо-жовтим прапорцем. Смугастий символ літа готовий,  дарує радість всім навколо, вселяє віру та надію, і не лише в дитячі серця, бо Херсон – наш і херсонський кавун – наш!

Відповідальні за проведення Озарко М. М, Даниляк Т, В.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top