Недільна  казка “Солодке знайомство”

Шоколад – найкращий подарунок для дорослих і малих. А ще, він смачний і корисний. Протягом багатьох століть шоколад є одним з найулюбленіших ласощів мільйонів людей по всьому світу. Кожного року на початку липня відзначають День шоколаду.

17 липня 2022 року о 12:00 годині працівники   бібліотеки-філії №4 Департаменту культури Івано-Франківської міської ради підготували та провели недільну казку «Солодке знайомство», яка присвячена Дню шоколаду.

Маленькі лялькові герої Марічка та Михайлик розповіли дітям, що навіть коли святкуєш день шоколаду, то все одно потрібно їсти його в міру. А, ще в театралізованій виставі бібліотекар дитячого відділу  нагадала дітям про правила безпеки  під час літніх канікул.  

Цікаву і корисну казку «Казка про те, як Данилко потратив у країну Смакоти» Лілії Захаренко (учениця 5 класу), яка взята  з Інтернет –  джерел,   прочитала  Магас  М. М., яку радить послухати не тільки дітям, а навіть всім-всім дорослим.

Ми рекомендуємо прочитати інші цікаві книжки про шоколад Р. Дал «Чарлі і шоколадна фабрика», Л. Керролл «Аліса в Країні Чудес», М. Дочинець «Хліб і шоколад», М. Трублаїні «Пустуни на пароплаві», Д. Родарі «Планета новорічних ялинок», Е. Кастелльс та Ф. Ендерсбі «Як Тигрик учився сортувати». 

Перегляньте мультфільми:  «Чарлі та шоколадна фабрика», «Tom & Jerry _ Willy Wonka and the Chocolate Factory _ First 10 Minutes _ WB Kids», а також подивіться цікаві відео про улюблений шоколад, які представлені на нашій сторінці в фейсбуці  https://www.facebook.com/ Бібліотека-4-ІФ-Територія-книжкових-цікавинок- 104792958790436, й отримайте позитивні емоції. Бережіть себе. Будьте здорові. 

Чекаємо Вас у бібліотеці!

Відповідальна за проведення Магас М. М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top