Майстер-клас «Щасливе дитинство»

День захисту дітей припадає на перший день літа. Символічно – адже цього дня починаються літні канікули, і вулиці заповнюються радісними дітьми, в повітрі висить їхній багатоголосий щебет, і довкола стає ще світліше від дитячих усмішок.

Літні канікули- найбезтурботніша пора для дітей, довгоочікуваний час свободи від уроків та шкільних парт. Головне завдання для малечі в цей час – добре відпочити і набратися нових сил та позитивних емоцій. Тоді як для бібліотекарів завдання дещо інші: потурбуватися про те, аби літо було не тільки барвистим, радісним, а й розвиваючим, пізнавальним.

Зазвичай в День захисту дітей відбуваються різноманітні заходи, присвячені добробуту дітей, в бібліотеках проводяться конкурси та майстер-класи.

І в нашій бібліотеці-філії №1 (вул.Вовчинецька, 206) о 15 год. 1.06.2017р. відбувся майстер-клас «Щасливе дитинство». На цьому заході під керівництвом бібліотекарів та майстрині Світлани Анатолівни діти вчилися виготовляти цікаві, різнобарвні іграшки-метелики. Виріб з фетру легко піддався нашим умільцям. Метелики в руках наших діток вийшли красиві, яскраві, барвисті.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top