“Маленька територія – велике враження”

Ось уже третій рік як наше село Драгомирчани увійшло до Івано-Франківської об’єднаної територіальної громади. Це частинка  нашої історії, це новий етап розвитку і, водночас, час для аналізу попередніх досягнень. Сьогодні ми переживаємо важкі часи, але продовжуємо працювати, навчати дітей, лікувати людей, займатися благодійністю, щоденно допомагати нашій армії.

Згуртувавшись, ми стали єдиною спільнотою людей, здатних бути справжніми господарями на своїй землі. А завдяки нашим мужнім Захисникам та Захисницям, які кожним днем своєї героїчної боротьби наближають нашу перемогу, ми залишаємося вдома і продовжуємо розвивати нашу громаду.

До Дня створення ОТГ у бібліотеці-філії №24 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради протягом тижня Вас зустрічатиме виставка «Маленька територія – велике враження», де ви можете познайомитися з цікавими, творчими роботами наших односельчан, пригадати цікаву історію створення села до періоду об’єднання та перечитати книги, які видали наші земляки.

Віримо, що попереду в нашої громади щасливе майбутнє!

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top