“Мандруючи вулицями закону, права і моралі”

10 грудня в Україні розпочався Всеукраїнський тиждень права, метою проведення якого є ознайомлення школярів і студентів із базовими знаннями про свої права, уміння використовувати їх на практиці та, за потреби, захищати.

Працівники бібліотеки-філії №7 (вул. Дністровська, 22) Департаменту культури Івано-Франківської міської ради в рамках Всеукраїнського тижня права провели 13.12.2018 о 14:00 год. у 9 – му класі ЗШ №14 діалог-розмову “Мандруючи вулицями закону, права і моралі”.

Провідний бібліотекар запросила учнів до розмови про мораль, як основу закону, про відповідальність при порушенні закону та про права дітей та учнів у нашій країні. Моральні норми на відміну від правових мають неписаний характер і живуть у суспільній свідомості, громадській думці. Учні, які недавно брали участь в олімпіаді з основ права, із задоволенням прийняли участь у розмові, коментували  прагнення виховання поваги до честі та гідності іншої людини, відповідальність за свої вчинки тощо.

Книжкова виставка “Право і закони в нашому житті” підготована працівниками бібліотеки, знайомить учнів із посібниками та підручниками з основ права в Україні.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top