День святого Валентина

14 лютого 2015 року на абонементі ЦБ 0 14.00 по вул. К.Данила,16 відбувся молодіжний флеш-моб “Кохання крокує по планеті” до дня Святого Валентина.

Бібліотекар 1 категорії Данилів Л.В. познайомила присутніх з історією дня Святого Валентина, розповіла про традиції його святкування.

В бібліотеці панувала атмосфера тепла, щирості і натхнення.

Увага присутніх була прикута до книжково-ілюстративноі виставки “Любов як сонце світу відкриває безмежну велич людськоі краси”.

Молоді користуіачі бібліотеки обмінялися “валентинками”.

Відповідальна за організацію зустрічі Данилів Л.В., зустріч призначена для юнацтва.

valentin sweets

На 14 лютого припадає один з найбільш зворушливих неофіційних свят – День святого Валентина.

У багатьох європейських країнах цей день вже давно служить прекрасним приводом для закоханих зізнатися в своїх почуттях. Традиція дарувати валентинки чарівні листівочки з визнаннями в любові прижилася і в нашій країні. Любов і квіти в людській культурі нероздільні. Саме квіти часом красномовніше за слова говорять про ніжність і пристрасті, допомагають доставити радість коханим або отримати прощення.

І на День усіх закоханих обов’язково потрібно дарувати квіти, прикрашати ними будинок, тому що саме вони допомагають створити саму романтичну атмосферу і передати найглибші й трепетні почуття.

 

Valentin BF4

 

12 лютого 2015 р. о 13:30, в бібліотеці-філії №4 (вул. Є. Коновальця, 132-А) відбувся масовий захід « Нехай кохання править світом», який був присвячений Дню святого Валентина. Цей конкурс провели працівники бібліотеки в читальній залі для дітей і юнацтва. Виступ розпочався з вступного слова Лесик Л. А. (бібліотекаря читальної зали), котра розповіла користувачам про День святого Валентина і звідкіля це свято походить.

Ліктей Н. К. ( завідувач бібліотекою – філією № 4) і Головчак М. М. (бібліотекар дитячого відділу) провели конкурси : зокрема – поетичний конкурс, конкурс «Знайомство», конкурс «Етикет». А закінчилось наше свято переглядом виставки «Світ починається з любові», який провела Лесик Л. А. Всього видано 16 книг, присутніх 13 читачів.

 

 

 

 


Valentin BF1

 


12 лютого 2015р. о 14:00, в читальному залі бібліотеки-філії №1 (Вовчинецька,206) відбулося свято до дня закоханих “Любов-душі найвищий злет”. У наш час День святого Валентина – це день закоханих. В цей день прийнято висловлювати свої почуття любові і прихильності друзям,родичам,коханим. Символом цього дня стали яскраво-червоні сердечка,купідони,букети троянд та фіалок. Учасники нашої зустрічі взяли участь у конкурсах “Знайомство”,”Етикет”,”Поетичний конкурс”.

Присутні читали також вірші про любов, кохання, адже, любов і поезія- нероздільні. Так було у всі віки і залишається й донині. Бібліотекарі організували книжкову викладку літератури “Любов дає нам силу і життя”

Відповідальна за проведення бібліотекар І категорії Короташ М. Я.

 


 

Valentin Abon

14 лютого 2015 року о 14:00 на  абонементі ЦБ (вул. К.Данила,16) відбувся молодіжний флеш-моб “Кохання крокує по планеті” до дня Святого Валентина.

Присутніх ознайомили з історією дня Святого Валентина, розповіла про традиції його святкування. В бібліотеці панувала атмосфера тепла, щирості і натхнення. Увага присутніх була прикута до книжково-ілюстративноі виставки “Любов як сонце світу відкриває безмежну велич людськоі краси”. Молоді користуіачі бібліотеки обмінялися “валентинками”.

Відповідальна за організацію зустрічі Данилів Л. В.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top