«Миколай бородою трусить – дорогу стеле»

День Святого Миколая є особливо бажаним дитячим святом, яке приносить відчуття передноворічної атмосфери і всілякі приємні сюрпризи та вчить нас бути щедрими, милосердними і творити добро.  

Завідувачка бібліотеки – філії №12 (с. Микитинці)  МЦБС Департаменту культури Івано – Франківської міської  вирішила подарувати своїм читачам  радість, веселий настрій, допомогти повірити в чудо, в здійснення бажань і мрій і провела майстер-клас з виготовлення листівки для Миколая «Миколай бородою трусить – дорогу стеле».

Під час зустрічі діти дізнались історію свята Святого Миколая та мали змогу поспілкуватись між собою, розповівши трішечки про себе: хто вони, де живуть, чи є у них домашні тварини та улюблені іграшки. Проявивши всю свою багату фантазію стали прикрашати листівку різноманітними виробами з кольорового паперу. У всіх вийшли дуже красиві  листівки, в середині яких діти написали свої прохання і цього року вони зачіпають з середини, адже у всіх листах є одне спільне бажання – щоб в Україні настав мир. А коли мріють українські діти, ми впевнено можемо сказати, що святий Миколай обов’язково допоможе і зробить чудо!

Також за свою старанність та наполегливість діти отримали смаколики від Святого Миколая. Після чого зробили спільні світлини із своїми виробами, які принесли дітям чудовий настрій, і час ніби зупинився в очікуванні дива…

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top