Творчий майстер-клас “Зимові ідеї для умілих ручок”

Підходить до завершення 2022 рік.  Неймовірно важким і трагічним він видався для України: з довготривалими повітряними тривогами, обстрілами, вимкненнями світла…  Але ми вистоїмо і виживемо, а з наближенням Новорічно-Різдвяних свят нас огортає відчуття казки, очікування дива, хочеться зануритися у чарівне, таємниче дійство, щоб перейнятися духом Різдва і щиросердно попросити в новонародженого Ісусика миру для нашої України.

В бібліотеці-філії №13 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради  підготовка до Різдвяних свят розпочалася з творчого майстер-класу. З підручних матеріалів: цупкого картону, кольорового паперу, клею, мотузки шишок та стразів діти створювали чудові поробки.

Це були: красуні-ялиночки і дзвоники, ангелики, а також об’ємні сніжинки-пушинки. Дітей настільки захопив творчий процес вирізання сніжинок, що вони почали розробляти і свої варіанти їх створення, адже діти прагнуть прикрасити свої домівки власноруч створеним декором, бо саме такий декор дарує невимовну радість та втіху всій родині, і забезпечує приємні спогади на довго. 

І в переддень Святого Миколая, Нового року та Різдва Христового хочеться побажати нам всім солодких подарунків від Миколая, мирного неба і нашої Перемоги над ворогом.

Відповідальна за захід Бабій О.

 

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top