“Ми є народ, якого не здолати”

21 листопада – день гідності і свободи, в цей день ми вшановуємо героїв Небесної Сотні, всіх тих хто пожертвував своїм життям, задля того щоб жити у вільній, незалежній державі. В цей день кожен із нас з сумом схиляє голову і згадує подвиг людей які загинули під час подій на майдані Незалежності в Києві 2013 року. Згадуємо їх із болем і сумом. Вони загинули, давши нам шанс змінити життя на краще.

21.11.2022 року в бібліотеці-філії №1 по роботі з дітьми Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради було проведено хвилинку історичної пам’яті “Ми є народ якого не здолати”. До уваги присутніх була зачитана інформація “Наш дух не здолати, свободу не вбити”. Також читачі мали можливість переглянути відеоролик “Майдан – музей революції гідності”. Були продемонстровані відеосюжети про трагічні події того часу, пролунали патріотичні пісні та вірші. 

В читальному залі бібліотеки була розгорнута книжкова поличка “21 листопада – день гідності і свободи”, презентація якої дала можливість відновити хронологію подій які відбувалися на майдані Незалежності в той час.

Революція гідності стала наймаштабнішим протестом в новітній історії України, боротьбою українських громадян за свої права і демократичний європейський вибір.

Відповідальна: Марковська О.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top