«Живи, Україно, живи для краси, для сили, для правди, для волі!»

Та йде війна на нашій Україні!…
Безглузда! Дика! І така страшна!
Підтримуємо, як можемо, Батьківщину!
Вона ж, як матір, в нас усіх – одна!
Марія Зубрій

21 листопада 2022 року працівники бібліотеки-філії №1 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради провели патріотичний інформер до дня Гідності та Свободи «Живи, Україно, живи для краси, для сили, для правди, для волі!».

Україна – це територія гідності й свободи. Такими нас зробили цілих дві революції –Майдан 2004 року, і Революція 2013-2014 років, Революція Гідності. Це був надзвичайно важкий іспит для України, коли її громадяни продемонстрували свою європейськість, гідність, своє прагнення до свободи.

Захід розпочався зі спільного виконання гімну України, хвилиною мовчання за Героями, котрі полягли за волю та кращу долю Батьківщини. Після подій Революції Гідності і до сьогодні на території нашої держави на жаль іде війна, в ході якої втрачено велику кількість життів воїнів та мирних жителів. На заході декламували патріотичну поезію, бібліотекарі пропонували переглянути тематичну літературу та наголосили про причетність кожного до творення нашої вільної історії.

Завдяки людям, яким не байдужа доля України в цілому, і кожного із нас окремо, ми маємо можливість і досі залишатися незалежною нескореною країною. Тож шануймо тих сміливих, відважних, гідних своєї держави людей і рівняємось на них. Слава Україні! Героям слава!

Відповідальна: Воробчак М.Д.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top