Огляд подій “Вільні для майбутнього”

“Віднайшовши героїчний життєвий ідеал,
нація не боїться вже ніяких фізичних ударів”.
О. Ольжич

21.11.2022 року в бібліотеці-філії №14 МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради підготовлено і проведено огляд подій “Вільні для майбутнього” з нагоди Дня Гідності і Свободи”.

День Гідності і Свободи, який ми відзначаємо 21 листопада – особлива дата для кожного українця, для кожного справжнього патріота. Його встановлено на честь двох знаменних і доленосних подій у новітній українській історії – Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року. Саме в цей день найгостріше відчувається сила єдності та безмежна гордість за те, що наша Батьківщина багата на справжніх героїв з великим серцем і високим духом, спроможних захистити національну свободу та боротися за щасливе майбутнє прийдешніх поколінь.

Під час заходу бібліотекарка пропонувала користувачам переглянути хронологію подій “Пам’ять про Небесну Сотню”, а також ознайомитись з документальними матеріалами про події 2013 – 2014 років. 

Україна – територія гідності і свободи. Вона довела це і продовжує доводити і зараз воюючи на сході. Теперішня війна – це новий Майдан, але в межах всієї країни.Тому ми громадяни своєї держави, не маємо права сходити з шляху наміченого Помаранчевою Революцією та Революцією Гідності.

Відповідальна: Капущак В.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top