“ МИ є народ, якого не здолати”

 

Україна – це територія гідності і свободи. Такими нас зробила не одна, а дві революції – наш Майдан 2004-го року, який був святом Свободи,  і революція 2013-го року Революція  Гідності . Це був дуже важкий іспит для України, коли українці продемонстрували свою європейськість, гідність, прагнення до свободи.

День Гідності і Свободи – це наш унікальний український спосіб відстоювати свої права, свій вибір творити майбутнє.

22.11.2023 року у бібліотеці-філії№1 по роботі з дітьми МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради  проведено хвилинку історичної пам’яті “Ми є народ, якого не здолати” з учнями ліцею №4,  5 В    класу.

Сьогодні ми вшановуємо Героїв Небесної Сотні та всіх українських воїнів, які воюють за Україну, всіх тих, хто власним життям, своєю жертовністю прагнуть щоб українці жили у вільній, демократичній, суверенній державі. 

Цікавим і повчальним  був перегляд відеофільму “День Гідності і Свободи” після якого діти  із задоволенням малювали малюнки “Я люблю Україну”, із захопленням відповідали на питання вікторини “ Україна-це ми, Україна починається з тебе”, а свою любов до України вони втілили у майстерно зроблених поробках  синьо-жовтих сердечках.

Біля тематичної викладки  “Україна в наших серцях” присутні познайомилися із цікавою літературою.

Ми обов’язково переможемо ворога і на нашій землі буде мир!

Слава Україні! Героям слава!

 

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top