Мотиваційний тренінг “Повір у себе”.

03.12.2021 року працівники бібліотеки-філії №3 (вул. Хоткевича, 52а) Івано-Франківської  МЦБС Департаменту культури міської ради до Міжнародного дня людей з інвалідністю провели мотиваційний тренінг “Повір у себе”.

До бібліотеки-філії №3 завітали учні Івано-Франківського навчально-реабілітаційного центру, який знаходиться по сусідству з нашою книгозбірнею. Бібліотекарка Елеонора Лучак нагадала всім присутнім про права людей з інвалідністю, про повагу та прийняття відмінностей, рівні можливості для кожної людини, а також про те, як важливо для досягнення успіху вірити у свої сили.

Про важливі речі говорили у формі гри: познайомилися та розповіли трохи про себе, ділилися добрими словами та обмінювалися побажаннями, і навіть зробили пізнавальну руханку. Та найбільше нашим юним гостям сподобалася гра “Чарівний мішечок”, за умовами якої кожен із присутніх занурював руку у торбинку і діставав, наче печиво з передбаченнями, цукерку з мотиваційним побажанням. 🙂

Учасники тренінгу із зацікавленням досліджували книжкові полиці у просторих залах бібліотеки та виявили бажання прийти в гості ще раз — на новорічний майстер-клас.

А ми пропонуємо вам переглянути відеопрезентацію на нашому YouTube каналі з історіями успішних молодих людей:

Провівши такий захід, ми намагалися донести, що людина з інвалідністю — звичайна людина з неповторним характером, своїми слабкостями та сильними сторонами, своїми мріями. Люди з інвалідністю — нічим не кращі й не гірші від усіх інших людей. Усі різні — усі рівні.

Відповідальні: Елеонора Лучак, Віра Якимечко.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top