“Моя земля – це Незалежна Україна”

28.08.2021 року в Будинку культури с. Драгомирчани відбувся колоритний святковий концерт “Моя земля – це Незалежна Україна” і бібліотека-філія №24 (с. Драгомирчани, вул. Незалежності, 77) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради долучилася до цього заходу. 

Розпочалися урочистості з благословення отця Василя Скурчанського. Провадили свято ведучі Наталя Дзюбак та Яна Приймич. Концерт почали піснею «Моя Україно» у виконанні вокального ансамблю «Драгомирчанка» (художній керівник – Курій І.С.). Приємно, що у нашій громаді є талановиті люди. Наталя Скурчанська написала чудовий вірш «Про Україну», який на святі декламувала її донечка Вірочка Скурчанська.
Доброго настрою та незабутніх вражень всім дарували юний баяніст Андрійко Левицький («Бабусин вальс»), вокалісти Вікторія Борищак «Пісня про Україну» та Вірочка Скурчанська «Пісня про Україну». Також виступав вокальний ансамбль «Драгомирчанка» з піснями «Сиділа під грушков», «Ми маємо свій гімн», «Щастя Вам і добра».
Мистецтво танцю дарували учасники танцювального колективу «Веселка», керівник Анна Борищак – «Барвиста земля», «Намалюю», «Ой говорила чиста вода».
Розважили гостей свята наші ведучі гумористичною сценкою «Свекруха і невістка».
Окрасою свята стала фотозона, яку виготовила завідуюча бібліотеки-філії №24 – Мотрук Мар’яна.
Хвилиною мовчання присутні вшанували українських патріотів, котрі полягли за нашу Батьківщину, і нашого героя Сергія Гундера, котрий не повернувся до рідної домівки, загинувши 16 травня в зоні АТО.

Загальнолюдські цінності завжди об’єднували і сім’ї, і нації, і держави. Тож і сьогодні ніщо не може зупинити відродження національного духу. Всім нам треба плекати у серці любов до села чи міста, де живеш, до рідних своїх, до духовної і культурної спадщини нашої Батьківщини. І буде вона Велика, а з нею Великими будемо і ми.
З Днем Незалежності, Україно!

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top