Участь в тренінгу Корпусу Миру США «Волонтерський менеджмент у молодіжних проєктах»

З 16 по 18 серпня завідувач відділу інформаційно-аналітичного забезпечення та обслуговування АБІС – Тарас Гашевський, взяв участь в тренінгу «Волонтерський менеджмент у молодіжних проєктах», організований Корпусом Миру США в Україні, Української Волонтерської Служби та Міністерства молоді та спорту України. Серед великої кількості аплікантів організатори обирали найбільш вмотивованих та запросили їх в Київ на триденний тренінг.

Учасники з різних регіонів України розбирались в основах волонтерства та його законодавчих аспектах, вивчали трикутник проблем та знайомились з особливостями організації циклу волонтерського менеджменту та кращими міжнародними й національними практиками роботи з волонтерами. 

“Перший тренінг (Корпусу Миру) вживу. Останні півтора року були онлайн, і коли виникла ідея нарешті зробити офлайн тренінг, я відразу сказала – “так, звісно”. Я відчула цей запал, енергію та мотивацію, навіть через умови масочного режиму, що було можливо складно, але потрібно для вашої безпеки. Дякую, за вашу роботу, поширення та розвиток волонтерського руху в Україні. Залишаймось на зв’язку” – зазначила представник Корпусу Миру США.

Також, учасники мали зустріч із представниками Агентства США з міжнародного розвитку, представником Міністерства молоді та спорту України та трьома американськими волонтерами.

Чекаємо на повернення волонтерів Корпусу Миру в Україну 😉

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top